Om DGM

Den Grønne Maskinarbejder (DGM) blev oprindeligt startet af Niels Rasmussen den 1. juli 2002. I starten var det en deltidsvirksomhed, men gennem årene voksede ordretilgangen, og i 2016 blev virksomheden omdannet til Den Grønne Maskinarbejder ApS.

Kort efter Niels var udlært som maskinarbejder opdagede han, at han var allergisk over for additiver i den smøreolie, der blev brugt ved en stor del af arbejdet. Det betød at han enten skulle stoppe, eller skulle finde et alternativ.

Med velvillighed fra hans daværende arbejdsplads fandt man frem til en nyudviklet solsikkeolie, der ikke fremkaldte allergiske reaktioner og Niels kunne fortsætte.

Sidenhen har Niels fortsat sin karriere med at tænke alternativt, og det er fortsat som en grundlæggende tankegang i arbejdet hos DGM, hvor omtanke med forbrug af råvarer, samt genanvendelse af forsendelsesmaterialer er en helt naturlig del af hverdagen.

Stærk underleverandør

Siden opstarten har fokus været på at levere emner til vore kunder i den højeste kvalitet, med de aftalte tolerancer og til den aftalte tid, og det holder vi.

Vi producerer også prototyper, så du får en model af et emne og kan udvikle det, til det er klar til produktion.

Vore typiske kunder er ofte selv leverandører til virksomheder inden for, medicinalindustrien, biotech og andre brancher, hvor der er behov for pålidelige leverancer.

Vi er kendt for at kunne levere selv små ordrer, og vi kan omstille vores produktion hurtigt og effektivt.

Det betyder også at man f.eks. har investeret i en maskine, der skærer emballage i strimler og efterfølgende kan bruge det til at emballere nye produkter. Reelt er det ikke en investering, der på kort sigt gør det billigere at pakke eller sende produkter, men det skåner miljøet.

Det betyder at vi i dag leverer følgende til vore kunder:

Specialfremstillede emner i både metal, rustfri og kompositmaterialer
Serieproduktion af emner til din daglige produktion
Prototyper så du får en oplevelse af dit kommende produkts egenskaber
Overfladebehandling af dine produkter for at forlænge levetid mm.
Savning af elementer, så du altid har emner nok i din produktion

Kontinuerlig udvikling

Allerede fra hjemadressen hvor DGM startede i 2016 blev der investeret i de maskiner, der var behov for, for at kunne løse de opgaver Niels tog imod.

Pladsen blev dog hurtig for trang og for at kunne få plads til nye maskiner, flyttede DGM til de nuværende produktionslokaler. “I de nuværende rammer vil der over de kommende år stadig være plads til at udvide og skabe endnu stærkere produkter for vore kunder”, fortæller Niels.

Scroll to Top